Dokładnie u mnie jest to samo z zapisywaniem. Mimo że tworzę nowe nowe pliki zapisu to nie działa.Ta gra jest świetna i ma duży potencjał. Niestety jest to również zepsuta gra i zrezygnowałem po kilku pierwszych misjach. Powody: * Rozgrywka wielokrotnie się zawieszała, gdy przypadkowo zszedłeś z granicy mapy nadmorskiej w pierwszej misji. Musiałem ponownie uruchomić. Prosty błąd, który powinien zostać naprawiony przed wydaniem gry. * Wygląda na to, że nie ma funkcji zapisywania gry lub ta funkcja jest po prostu zepsuta. Po ukończeniu 4 misji założyłem, że jest automatyczny zapis lub podobna funkcja. Po powrocie do gry zauważyłem, że mój profil zniknął i nie ma pliku zapisu!
naprawiłem to. Stwórz w folderze data folder o nazwie save. U mnie to pomogło.Ta gra jest świetna i ma duży potencjał. Niestety jest to również zepsuta gra i zrezygnowałem po kilku pierwszych misjach. Powody: * Rozgrywka wielokrotnie się zawieszała, gdy przypadkowo zszedłeś z granicy mapy nadmorskiej w pierwszej misji. Musiałem ponownie uruchomić. Prosty błąd, który powinien zostać naprawiony przed wydaniem gry. * Wygląda na to, że nie ma funkcji zapisywania gry lub ta funkcja jest po prostu zepsuta. Po ukończeniu 4 misji założyłem, że jest automatyczny zapis lub podobna funkcja. Po powrocie do gry zauważyłem, że mój profil zniknął i nie ma pliku zapisu!Dokładnie u mnie jest to samo z zapisywaniem. Mimo że tworzę nowe nowe pliki zapisu to nie działa.
This game is so much fun and has so much potential. Unfortunately it is also a broken game and I gave up after the first few missions.
Reasons:
* Gameplay crashed repeatedly when accidently walking off the boundary of the seaside map on the first mission. Had to restart again. Simple bug which should have been fixed prior to releasing the game.
* There does not appear to be a save game feature, or this feature is simply broken. After completing 4 missions I assumed there was auto save or similar feature. After returning back to the game I noticed that my profile had disappeared and there was no save file!
don't cry plz.. take what is given free and if u dont like it uninstall it..
But is the download button there? You might already have it in your library.This page is missing the "Add to library" button
I am not able to download itBut is the downloadIt button there? You might already have it in your library.This page is missing the "Add to library" button
Tranks you, That work.Confirmed by zunior88. Create folder "save" in folder "data" in game directory , and saves will work
Ikkikkio
Ik;(Confirmed by zunior88. Create folder "save" in folder "data" in game directory , and saves will workTranks you, That work.
nice